A fresh, new blog!

Tijdens mijn studie in China heb ik een jaar lang een blog bijgehouden, en ik kwam erachter dat ik dat heel erg leuk vind! Nu in Nederland weer aangekomen gebeurt er natuurlijk niet zoveel als in China, dus heb ik wat anders gevonden om over te bloggen: breien en haken! Onder andere natuurlijk, ik sta open voor alle creatieve hobby’s dus zul je hier nu en dan ook iets over bijvoorbeeld borduren vinden.
Nu zijn er al heel veel blogs over je innerlijke crea bea ontdekken, maar ik hoop toch dat ik met deze blog iets aan dat wereldje mag toevoegen. Er zijn mensen die dolgraag zouden willen breien of haken, maar het te moeilijk vinden. Maar het is helemaal niet moeilijk! Het ligt vooral aan het medium waar je het van leert. Of dat nou een boek, youtube filmpje of een blog is.  In een boek is het vaak lastig te zien aan de (vaak) handgetekende plaatjes waar die ene draad nou heen moet of waar je je handen moet plaatsen.
Ik vind zelf Youtube filmpjes erg handig voor het onder de knie krijgen van een bepaalde steek. Voor mij waren vooral de filmpjes van ‘Wool and the Gang’ handig.  Ze hebben op Youtube filmpjes in het Engels en Frans. Als ik wat verder ben met bloggen zou ik zelf graag ook filmpjes willen plaatsen, maar ik hou het eerst even bij foto-tutorials.

Suggesties en vragen zijn altijd welkom, en ik zal ze zo snel mogelijk beantwoorden. Ik hoop dat wat er ook op deze blog verschijnt, het jullie een beetje zal aanspreken.

Advertenties

I would love if you left me a comment! Tick the boxes below to receive a notification when I reply

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s