Which one should I pick?

Hoi allemaal! Weten jullie allemaal nog die paarse sjaal waar ik mee bezig ben? Laatst zag ik een ander patroon voor een sjaal en ik ben er helemaal weg van! Ik heb daar nu ook een begin mee gebreid, en ik twijfel nog heel erg over welk patroon ik moet kiezen. Voor zo’n dikke wol en vooral als het meerdere kleuren zijn, ziet een ingewikkeld patroon er al snel veels te druk uit, dus had ik eerst gekozen voor een normale rib. Maar nu zag ik op internet de ‘schuine rib’, waarbij je dus, inderdaad, schuine strepen krijgt in plaats van rechte.

rechte rib

schuine rib

Help mij kiezen!

ps: je kunt op het plaatje klikken voor een grotere weergave

Advertenties

4 gedachtes over “Which one should I pick?

    • Ik vond de schuine ook het leukst, dus daarmee was ik verder gegaan, maar uiteindelijk bleek die veel minder zacht te zijn dan het rechte patroon.. Maar ik wilde toch graag een schuine maken dus heb ik een korte col gemaakt van de schuine, die je gewoon in 1 keer over je hoofd doet (foto’s komen nog!). Met de andere ben ik nog bezig :)

I would love if you left me a comment! Tick the boxes below to receive a notification when I reply

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s