Okay, so maybe I’m kind of a noob when it comes to blogging, but..

Ja ik heb dus pas net ontdekt dat je mijn posts kunt liken en sharen ;) Voor sharen kun je klikken op de knopjes onder elk bericht, voor Facebook, Pinterest, Twitter.. En je kunt een post liken door op het blauwe sterretje daaronder te klikken. Zo kan ik een beetje peilen welke posts in de smaak vallen en welke niet. En daarbij is het ook nog eens heel goed voor mn zelfvertrouwen ^^

 

Yeah… so I only just noticed the kind of buttons under every post, that say ‘twitter’, ‘facebook’, ‘pinterest’ and so on. I’ll explain this for my fellow noobs: if you click on one of those, you can share that post. You can also ‘like’ my post by clicking on the blue star-button. Of course my ego would love you guys all clicking that blue star, but it’ll also help me understand what kind of posts I should write to keep my audience happy ;)

Advertenties

I would love if you left me a comment! Tick the boxes below to receive a notification when I reply

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s