En dan is er ook nog zoiets als school..

Het is al bijna weer tentamenweek, en hoewel ikzelf geen tentamens heb, moet ik wel een paar papers inleveren! Dus ik kan na het weekend waarschijnlijk pas weer aan de slag met naald en draad. Maar niet getreurd! Er komen heel wat leuke dingetjes aan ^^ Ik heb de rode handschoenen al bijna af, en ik heb een paar schattige kersthangers gemaakt. Om dan nog maar niet van die mini-kameleon te spreken! Wat voor leuks je allemaal niet kunt maken met een paar technieken. De meesten zijn heel simpel, maar als ik er tijd voor heb ga ik ze eens allemaal uitleggen, of goede tutorial filmpjes zoeken. Misschien maak ik ze wel zelf! Maar dan heb ik eerst iemand nodig die mijn camera op de goede plek houdt :/
Hou deze blog dus in de gaten! Of klik op ‘Volg’, dan krijg je een email als ik iets nieuws heb gepost.

 

Next week I have to hand in some papers at school, so I had to put my needles down for a moment.. *sob sob* But that doesn’t mean I haven’t been crafting this past week! I haven’t got time to post the pictures or tutorials now thought, so stay tuned! After the weekend I’ll probably upload them. Be prepared for some cute christmas ornaments.. my finished red gloves and not to mention that cute tiny chameleon! ;) Oh, the fun you can have with a crochet hook and some basic techniques! If I have time, I’ll explain them all to you since there are some difficult ones. I’ll see if I can find any good tutorials on Youtube, since I have nobody to hold my camera so I can’t make them myself.. If you have any tutorial suggestions, let me know! 
So I’ll be back after the weekend. Check back in then or click ‘Follow’, you will then receive an email whenever I write a new post. 

Advertenties

I would love if you left me a comment! Tick the boxes below to receive a notification when I reply

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s