Beide sjaals zijn af!

Weten jullie nog toen ik een tijd geleden met een paarse sjaal bezig was? Ik kon maar niet kiezen tussen de rechte en schuine rib… Dus maakte ik ze allebei! Natuurlijk had ik daar niet genoeg wol voor, dus ik heb van de ene een col gemaakt. Toen had ik jammer genoeg nog steeds een tekort aan wol voor de andere, dus heb ik een andere kleur toegevoegd. En ik vind het er erg leuk uitzien! De grote sjaal is wel erg dik, maar ik kan er ook voor kiezen hem gewoon om mijn schouders te slaan :) Lekker warm!

Ziehier de resultaten:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Advertenties

I would love if you left me a comment! Tick the boxes below to receive a notification when I reply

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s