My longest project ever!

Zo’n mooie wol verdient toch wel een grotere foto

 

.. en ik ben nog steeds bezig! Ik ben namelijk bezig van het namaken van een kabeltrui van Prada die ik ooit in de Glamour zag. En dat was eind 2010! Ik heb er dan ook wel een jaar lang niks aan gedaan omdat ik in China zat, maar hij had allang af kunnen zijn! Ik heb het voor- en achterpand al af, en nu ben ik al over de helft van de mouwen. Hopelijk kan ik hem deze kerst dragen!

 

Advertenties

I would love if you left me a comment! Tick the boxes below to receive a notification when I reply

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s