Mijn webshop is geopend!

En mijn eerste artikel, de paddenstoel hanger, staat er ook al in! Het is hier te bewonderen:
http://nl.dawanda.com/product/37709245-Kleine-gehaakte-paddenstoel-hanger

De website waarop ik mijn winkeltje ben begonnen heet www.dawanda.nl.  Hierop worden allerlei handgemaakte producten verkocht. Dit was ooit een Duitse website, maar hij is nu verspreid naar Frankrijk, Engeland, Polen, en ook Nederland nu! Ik was eerst van plan mijn winkeltje op www.etsy.com te starten, maar omdat deze website ongeveer even onbekend hier is en aangezien ik daar een creditcard voor nodig heb, heb ik voor Dawanda gekozen.

Wat vinden jullie ervan? Er zijn nog veel meer paddenstoeltjes in de maak en ook een paar nieuwe ideeën.

Advertenties

I would love if you left me a comment! Tick the boxes below to receive a notification when I reply

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s