Recent Crafts

De laatste tijd heb ik het vrij druk gehad, maar dat betekent niet dat ik geen tijd vrijmaak voor mijn grootste hobby! Het zijn geen grote projecten, maar kleine en leuke dingetjes die je vaak binnen de kortste keren af hebt. En dat geeft veel meer voldoening dan zo’n lang project zoals mijn kabeltrui.. Sorry trui! In de fotogalerij vind je foto’s van mijn nieuwste projecten.

 

I’ve been incredibly busy lately, but that doesn’t mean I don’t have time for crafting! As the ‘satisfy-rate’ of cute small project is much higher than a long project such as my soon-to-complete sweater, I start with new projects every day now! No way to get my sweater finished, I know.. I’ll finish it soon, I promise! But first, take a look at my latest craftings!

Advertenties

I would love if you left me a comment! Tick the boxes below to receive a notification when I reply

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s