DIY Weekend!

Ik heb weer een druk weekend achter de rug! De mouwen van mijn kabeltrui zijn weer een paar centimeters langer, het duurt nu niet meer zo lang voordat ik alle stukken aan elkaar kan gaan naaien. Ook ben ik, geïnspireerd door mijn Domo-kun handschoenen, begonnen aan een ander paar handschoenen van een andere Japanse cartoon. Voor degenen die niet weten wie Domo-kun is:

Ik heb eerder al foto’s geplaatst van mijn Domo-handschoenen, ze zijn heel leuk geworden! Welke cartoon ik nu aan het namaken ben, is nog even geheim..

Zaterdag ging ik naar de grote intocht van Sinterklaas kijken! Het was erg leuk, en wat hadden er toch veel kindjes er wat leuks geknutseld. Ik heb kartonnen stoomboot-hoeden gezien, vilten piet-broches, en ook een hoed in de vorm van een schoorsteen, waar allemaal pietjes op klimmen! Die laatste zag ik vaker dus misschien is die ergens te koop, in ieder geval heel leuk allemaal.

Gisteren kwam ik nog op een heel leuk idee! Ik heb nog niet genoeg foto’s gemaakt dus jullie moeten nog even wachten, maar ik kan jullie wel vertellen dat het te maken heeft met camera’s… en fruit!

Nog veel geheime projecten dus, maar ze zijn het wachten waard!

Advertenties

I would love if you left me a comment! Tick the boxes below to receive a notification when I reply

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s