Strawberry surprise!

Gisteren schreef ik dat ik een heel leuk idee had om te haken, maar dat ik nog niet genoeg foto’s had gemaakt. Die foto’s heb ik nu wel, en hier zijn ze!

 

 

 

 

 

 

 

Een hoes voor je dure cameralens, verkleed als aardbei! De foto’s duurden even omdat ik natuurlijk een andere camera moest regelen, omdat mijn eigen camera op de foto staat. Lastig! Maar ik ben erg blij met de foto’s, nu kon ik ze ook op mijn webshop zetten! Al 2 producten, dat gaat de goede kant op! Ik heb nog heel wat leuke ideeën voor andere camerahoezen. Maar helaas heb ik nog niet de goede wol, en zoveel tijd heb ik nu ook weer niet.. Ik gebruik voor de hoezen namelijk dikkere wol, omdat ze anders niet zoveel bescherming bieden.

Wat vinden jullie ervan?

 

Advertenties

2 gedachtes over “Strawberry surprise!

I would love if you left me a comment! Tick the boxes below to receive a notification when I reply

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s