Nieuwe items in mijn webshop!

Ik heb weer twee nieuwe items toegevoegd in mijn webshop, op Dawanda.nl! De een is de Domo telefoonhanger waar ik laatst het patroon van heb geplaatst, ik kreeg meteen zoveel reacties! Nu kan iedereen een schattige Domo voor zichzelf hebben :) Het tweede item heb ik nog niet eens op mijn blog gezet! Het zijn lieve roze konijntjes aan een hanger, en een belletje onderaan. Misschien is het beter geschikt voor Pasen, maar konijntjes in de kerstboom is ook hartstikke leuk! Wat vinden jullie?

Klik op de plaatjes om naar de producten te gaan, of bekijk mijn hele webshop: http://nl.dawanda.com/shop/creacarmen

Dawanda is sowieso een leuke website om cadeautjes uit te zoeken, alles is handgemaakt en daarom extra speciaal.

 

Advertenties

I would love if you left me a comment! Tick the boxes below to receive a notification when I reply

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s