Almost finished!!

Weten jullie nog mijn langste project OOIT waarover ik een paar weken geleden heb geschreven? Juist, mijn trui! De laatste tijd ben ik echt flink aan het breien geslagen, en hij is nu bijna af!

IMG_4939

 

Ik hoef nog maar een paar toeren te breien, en dan zijn ook de mouwen klaar. Dit weekend ‘paste’ ik de trui even (lees: ik trok hem over mijn hoofd en maakte de zijkanten met wasknijpers dicht), en het ziet ernaar uit dat hij nog steeds past. Misschien dat ik hem met Kerst al aan kan!

Volgend weekend begin ik met de delen aan elkaar te naaien, heeft iemand hier nog tips voor? Eerst de mouwen dichtnaaien en dan pas aan het romp-gedeelte naaien bijvoorbeeld? Of andersom? Alle tips zijn welkom!

Advertenties

I would love if you left me a comment! Tick the boxes below to receive a notification when I reply

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s