Crocheted gifts

Wat is er leuker dan zelfgemaakte cadeautjes te geven? Voor mij is de uitdrukking op hun gezicht als ze vragen: “Heb je dit echt zelf gemaakt?” het leukste wat er is :) Ik doe het dan ook heel graag! Deze week waren twee van mijn vriendinnen jarig en ik had voor elk een uiltje gemaakt, op de foto de twee grootsten dus:

uiltjes

 

Het patroon voor dit uiltje is heel makkelijk! Ik heb het zelf wel een beetje aangepast. Ik heb bijvoorbeeld de ogen ook gehaakt, ik heb vleugeltjes toegevoegd, en ik heb in de laatste toer iets geminderd. Het originele patroon kun je vinden op deze Ravelry-pagina.  Er bestaat ook een gebreide versie, dus mocht je met twee naalden behendiger zijn is dat ook een leuke optie.

Op mijn to-craft lijstje staat nu nog: een muts, een sjaal, een trui (!!), paddestoelhangers, katjes, eekhoorntjes en eikeltjes. Poeh! Gelukkig dat ik nu even een lange vakantie heb!

Hebben jullie ook knutselplannen deze winter?

Advertenties

I would love if you left me a comment! Tick the boxes below to receive a notification when I reply

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s