Happy 2013!

Gelukkig Nieuwjaar iedereen! Voor mij is 2012 een super jaar geweest, en voor jullie? In september startte ik deze blog, en mijn idee was om haken en breien zo makkelijk te maken dat iedereen het kan doen. Ik weet niet of ik daarin geslaagd ben, maar ik probeer mijn patronen wel zo duidelijk mogelijk te maken, en misschien ga ik dit jaar wel zelf filmpjes maken! Een paar maanden geleden pakte ik zelf het haken weer op, en nu ben ik op een punt dat ik zelf patronen kan bedenken! Er zijn er alweer een paar in de maak, en die komen allemaal op mijn blog!

Happy New Year everybody! 2012 was a great year for me, I hope yours were too! I started this blog in September of this year. I wanted to make everybody able to crochet and knit. I don’t know if I succeeded, but I try to make my pattern instructions as clear as possible. A few months ago I started crocheting again, and now I can come up with whole patterns, all by myself! I’m filled with all kinds of fun ideas, and I’m going to share all of those with you. I’m working on some new patterns now, and I’ll make them all available for you on my blog!

 

IMG_5124edited

Advertenties

I would love if you left me a comment! Tick the boxes below to receive a notification when I reply

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s