Crocheted bags

IMG_5395 IMG_5396

Laatst heb ik twee tassen afgemaakt! Mijn granny square tas en het camera tasje waar ik al een tijd geleden mee begonnen ben. Ik ben met beide erg blij :) De granny square tas is perfect voor mn beurs, paspoort, flesje water en een koekje, en het cameratasje is fijn om bijvoorbeeld mijn mobiel, ov kaart en sleutels in mee te nemen. Het is ook handig om dat tasje weer in mijn grote tas te doen, zodat mijn mobiel niet los in mijn tas slingert.
Ik heb de smaak te pakken, ik wil nog meer tasjes!

I’ve finished the two bags I was working on: my granny square bag, and the polaroid (or instagram) bag. I love how they turned out! The granny bag is big enough for my wallet, ID, bottle of water and some snacks. The camera bag is perfect for my phone and keys, for example. I use it as a bag-in-bag, so my phone doesn’t jumble around in my big shoulderbag without pockets on the inside. I want to crochet more bags now! Maybe one of those really loose grocery bags :)

IMG_5393 IMG_5390

Advertenties

I would love if you left me a comment! Tick the boxes below to receive a notification when I reply

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s