Magic Knot Technique

De ‘magic knot’ techniek is een nieuwe techniek om een nieuwe bol wol aan te breken. Je verbindt de oude en nieuwe draden met een knoop, en je hoeft geen eindjes meer in te weven! En de knoop zou onzichtbaar zijn in je werk. Ik vrees een beetje voor die ‘pull-test’, wanneer je zo hard mogelijk aan de knoop moet trekken. Ik kan garen ook kapottrekken wanneer er geen knoop in zit, dus ik vraag me af of dat dan wel werkt, maar ik ga het proberen! En jullie?

The Magic Knot Technique is a new technique for joining a new ball of yarn. It will be invisible, and you won’t have any ends to weave in! Sounds great right? I haven’t tried it yet as I only just saw this video. I’m a bit skeptical about that pull-test though, but I’ll try!

 

Advertenties

I would love if you left me a comment! Tick the boxes below to receive a notification when I reply

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s