Mystery Basket

IMG_6022 IMG_6024Vandaag heb ik een klein mandje gehaakt, perfect om losliggende spulletjes in op de bergen. Zo ziet mijn bureau er meteen wat opgeruimder uit. Maar waar van is het gemaakt? Ik laat jullie nog even in het donker, want dit raden jullie echt nooit!

I crocheted another basket today, just perfect for stuff you have lying around. It makes my room a bit more tidy instantly. But.. guess what it’s made of? Seriously, you’ll never guess!

IMG_6023En nog een foto van dichtbij, dan is de textuur wat beter zichtbaar. Ik ben benieuwd wat jullie denken! Later deze week ga ik het verklappen, en daar hoort meteen een tutorial bij.

And a close-up to let you see the texture of the ‘yarn’. Can’t wait to hear your guesses! Later this week I’ll post the answer, and the tutorial. 

IMG_6026 IMG_6029Ik gebruik de mijne als mandje voor al mijn theezakjes. Staat veel leuker dan allemaal die losse doosjes! Mijn favoriete smaak? Caramelised Pear, mmmm…. Hij ruikt zelfs nog lekkerder, ik hoop dat ze er ooit een geurkaars van maken..

I’m using mine to store my tea. It looks much cuter than just the tea packages piled up on my desk. My favourite tea flavour is Caramelised Pear, delicious! It smells even better than it tastes, I wish they would have tea-scented candles.

 

 

 

Advertenties

6 gedachtes over “Mystery Basket

I would love if you left me a comment! Tick the boxes below to receive a notification when I reply

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s