Leuke Giveaway op Esthers 101

Veel blogs houden een giveaway, een winactie, als ze een bepaald aantal bezoekers hebben bereikt, of soms gewoon omdat het zo leuk is! Mijn blog is nog veel te onbekend om een giveaway te houden, maar ik heb wel een leuke gespot op deze blog. Je kunt een leuk gehaakt thee-setje winnen, met onder andere leuke zelfgemaakte onderzetters. Bij de meeste giveaways heb je meerdere kansen om te winnen. Vaak staat er een takenlijstje, zoals ‘deel deze actie op Facebook’, ‘volg mijn blog’, ‘zet een van deze foto’s op Pinterest’, ‘geef een reactie’ en nog veel meer. Hoe meer dingen je uit dit lijstje doet, des te groter is je winkans!
Veel succes allemaal! ;)

Advertenties

2 gedachtes over “Leuke Giveaway op Esthers 101

I would love if you left me a comment! Tick the boxes below to receive a notification when I reply

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s