Piggy Key Cozy translated in Danish!

IMG_5290

Great news for Danish crafters! My Piggy Key Cozy pattern has been translated in Danish. It has been translated by Marianne from the website Tulle Momsemor. Visitors of their website could vote for several English patterns to be translated, and mine was chosen, yay! I’m so happy! The Danish version of my pattern can be downloaded here, and I’ll also add it to the pattern itself. I hope to see some cute piggies soon! If you already finished one, please submit your pictures on the Ravelry website, I’d love to see!

IMG_5284

Advertenties

2 gedachtes over “Piggy Key Cozy translated in Danish!

    • Haha, dat is een goede vraag :P Het zijn een soort sleutelhoesjes. In Azië waren ze heel populair, ik vergeet steeds dat ze in Nederland eigenlijk nog nergens verkrijgbaar zijn. Je hangt je sleutels aan de ring, en het hoesje schuif je er dan overheen. Het is meer iets van decoratie, maar ik vind het vooral handig omdat ik mijn sleutels veel sneller vind in mijn grote tas. En als je een hoesje voor elke sleutel maakt, hoef je nooit meer te kijken welke sleutel nou welke is.

I would love if you left me a comment! Tick the boxes below to receive a notification when I reply

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s