Soms heb je gewoon een pinguin nodig

A little penguin encouragement to support you when you need some motivation. :D <3

Op het moment ben ik hard aan het doorwerken aan mijn scriptie, en ik zal daarom niet veel tijd hebben om op mijn blog te schrijven. Zelfs mijn haaknaalden moet ik terugdoen in hun hoesje *snif snif*, maar het zal het waard zijn! Afstuderen staat toch vrij hoog op mijn prioriteitenlijstje. Maar soms heb ik wat extra motivatie nodig, en dan komt deze schattige pinguin van pas! Jaa, ik kan het!! Nu weer snel door want ik moet nog 7000 woorden!

 

Advertenties

2 gedachtes over “Soms heb je gewoon een pinguin nodig

I would love if you left me a comment! Tick the boxes below to receive a notification when I reply

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s