Bijna vergeten te vertellen.. mijn nieuwe achternichtje Aletta!

IMG_6090 IMG_6091

Ze is nu alweer bijna 2 maanden oud, mijn nieuwste achternichtje Aletta. Wat is ze toch een schatje! Natuurlijk moest ik wat leuke dingetjes voor haar maken. Haar ouders zitten beide in de biologie-wereld, dus leek het mij heel leuk om iets met een beestjes-thema te maken. En het werd… een lieveheersbeest-mutsje! Alle onderdelen zijn zacht en zitten er stevig op vastgenaaid, dus veilig voor baby’s!

IMG_6080Ik had hem al maanden klaar voordat Aletta eindelijk zou komen, en al die tijd lag hij in mijn kamer geduldig te wachten. Ik ben echter altijd heel ongeduldig met cadeautjes geven. Cadeautjes maken of uitzoeken vind ik altijd zó leuk! Ik was zo blij toen ik hem vorige maand eindelijk kon laten zien :)

???????????????????????????????En hier is de lieve Aletta met haar nieuwe mutsje! Staat haar erg goed, niet? Op het moment dat ik de foto nam was ze een beetje slaperig, dus konden we eindelijk een foto maken waarop ze niet bewoog.

IMG_6175IMG_6174Mijn moeder had een set van haar leuke uiltjes gemaakt. Een papa-uil, mama-uil en een baby-uiltje. Ik vond ze zo lief! En erg toepasselijk, want op het geboortekaartje stonden ook uiltjes. Door de papa zelf getekend, nota bene! Ja, de creativiteit zit in mijn hele familie! Wil jij nu ook zo’n leuk kraampakket? Neem dan even contact met ons op, we maken ze met liefde!

???????????????????????????????Aletta vond haar uiltje in ieder geval erg lief ;)

 

 

 

 

Advertenties

I would love if you left me a comment! Tick the boxes below to receive a notification when I reply

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s