Holiday Break!

Vanaf morgen ga ik een weekje naar Frankrijk! Mijn vriend doet daar al twee maanden stage en nu ga ik hem eindelijk opzoeken. De komende week zal ik dus geen blogposts kunnen schrijven. Ik neem deze keer alleen handbagage mee, wat dus ook betekent dat ik geen haak- of breinaalden mag meenemen! Maar geen paniek, ik kan gelukkig wel mijn borduurwerk meenemen :D Gisteren kreeg ik opeens weer inspiratie, dit keer voor mini-kipjes! Mijn moeder maakt al een tijdje kipjes op normaal formaat, voor bijvoorbeeld aan kastdeuren te hangen. Ziet erg leuk uit! Maar ik hou zelf mee van ieniemini dingetjes. Gisteravond maakte ik er al 3 af, en ik ga er nog veel meer maken als ik terug ben! Wat vinden jullie ervan?

IMG_6882 IMG_6886

Advertenties

Een gedachte over “Holiday Break!

I would love if you left me a comment! Tick the boxes below to receive a notification when I reply

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s