W.I.P. Wednesday #1

Het is work-in-progress woensdag! Tijd om te laten zien waar ik op dit moment mee bezig ben. Laatst had ik nieuwe wol en katoen gekocht, en ik ben er al flink mee aan de slag gegaan!

IMG_7091 IMG_7095

Mijn moeder maakt deze schattige uiltjes al een tijdje, en nu vond ik het tijd om er zelf een te maken! En wel van mijn nieuwe kleurcombinatie: naturel&pastel. Ik vind het zeer geslaagd, dus ik voorspel nog veel meer pastel uiltjes!IMG_7092 IMG_7093

Ook maakte ik een nieuw kraagje, met heerlijk fris mintgroen. Ik zoek nu alleen nog een bijpassend knoopje.. Een klein simpel houten knoopje lijkt me er heel leuk bij. IMG_7094Toen kwam ik ook op het idee om een granny onderzetter te maken! Als ik er een paar maak van elke pastelkleur heb ik leuke onderzetter-setjes voor in mijn webshop!
En waar werken jullie deze week aan? Ik ga weer snel verder!

 

Advertenties

I would love if you left me a comment! Tick the boxes below to receive a notification when I reply

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s