W.I.P. Wednesday #2

De afgelopen dagen ben ik weer volop aan het haken geslagen! Ik heb weer aan mijn naturel&pastel collectie gewerkt: nieuwe uiltjes en een nieuw kraagje! Ik moet nog even beslissen of ik ze in een echte winkel of online ga verkopen, maar ze zijn in ieder geval binnenkort beschikbaar voor verkoop. Stuur me een berichtje voor een bestelling! Verder ben ik ook nog bezig met een geheel nieuw project, namelijk haken met zilverdraad. Ik ben van plan deze zomer wat sieraden te maken (daarover later hopelijk meer!), en natuurlijk wil ik kijken of ik ook sieraden kan haken. Vanmiddag kocht ik verzilverde koperdraad om mee te oefenen, het is namelijk nog best lastig! Ook haken met kralen deed ik voor het eerst. Je moet de kralen voordat je begint op de draad rijgen. Ik vind het best leuk uitzien! Voor mijn sieraden inspiratie kun je ook kijken op mijn Pinterest board daarover.

IMG_7411 IMG_7412 IMG_7414 IMG_7415

Hierboven is weer een gebreid topje in-de-maak, dit keer met naalden 10 gebreid. Lekker grof dus! Ik maak hiervan een kort t-shirt, althans dat is het plan, gewoon om over een jurkje aan te doen bijvoorbeeld. Het patroon voor het vorige gebreide topje is bijna af ;)
IMG_7417

Dit is een cadeautje voor iemand.. dus ik verklap nog lekker niet wat het wordt! IMG_7418 IMG_7421En waar zijn jullie mee bezig deze week? Hou je liever van kleine haak- of breiprojecten die snel af zijn, of grotere werken die meer voldoening geven?

 

Advertenties

Een gedachte over “W.I.P. Wednesday #2

I would love if you left me a comment! Tick the boxes below to receive a notification when I reply

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s