W.I.P. Wednesday #6

IMG_7789Het is weer woensdag, en dat betekent dat ik met jullie deel wat ik deze week allemaal gedaan heb. Mijn eerste project zie je hierboven, wie kan raden wat het is? Ik ben nu ongeveer op de helft ;)
IMG_7788Het gehaakte roodborstje was afgelopen week zeer populair! Tot nu toe heb ik al 1 bestelling. Binnenkort heb ik ook tijd om de andere vogelsoorten te haken.
IMG_7787En nog twee huisjes in de maak.. Deze zijn een beetje breder, zodat ze meer plaats hebben voor raampjes. Ook krijgen ze een afgeplat dakje.
IMG_7786Nu mijn deken meedingt naar de grote prijs van de Haak en Win van Echtstudio, heb ik weer nieuwe energie om hem af te maken! Eergisteren maakte ik vijf cirkeltjes, die nog met groene wol tot een vierkant gemaakt moeten worden. En de eindjes moeten er ook nog afgeknipt worden.. Wat een werk toch, zo’n deken!
IMG_7777 IMG_7779Laatst had ik een paar foto’s laten printen, en ik heb ze met kleurrijke washi tape op mijn deur geplakt! Washi tape laat geen lijmresten achter als je de tape verwijdert, dus ook perfect voor foto’s! Ik vind dat mijn collage de boel heel wat opfleurt, nu nog een leuke gehaakte slinger voor erbij.
IMG_7794En alvast een voorproefje van nog een project.. trouwe lezers weten wat ik hiermee ga doen ;)
IMG_7775 IMG_7776Deze prachtige ring kreeg ik cadeau van mijn toekomstige schoonzusjes, nog voor mijn slagen en mijn verjaardag eerder dit jaar. Ik noem het mijn ringslang, hihi (see what I did there?).
IMG_7781Deze doily is weliswaar door een machine gemaakt, maar ik kon hem bij de kringloop niet laten liggen! Dit kleedje is bestemd voor een van mijn grootste projecten tot nu toe! Ik ga namelijk voor mijn tante een gordijn maken, die uit allerlei gehaakte kleedjes bestaat. Ik werd geinspireerd door de volgende foto:
Dit originele idee is afkomstige van Hupsistarallaa, een leuke Finse blog! Binnenkort ga ik nog flink op doily-jacht in de kringloopwinkels, en dan maak ik er zelf ook nog een paar. Dan even puzzelen hoe alles in elkaar moet steken, en dan nog een paar kleedjes verven of decoreren met kraaltjes of lintjes. Ik heb er zin in!

 

 

Advertenties

6 gedachtes over “W.I.P. Wednesday #6

I would love if you left me a comment! Tick the boxes below to receive a notification when I reply

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s