A little birdy told me..

today i will be happier IMG_7806New birds!! Deze week heb ik twee nieuwe vogelsoorten erbij gehaakt, namelijk de grote bonte specht en een pimpelmeesje! Zijn ze niet leuk? Ik probeerde ze zo natuurgetrouw mogelijk te maken, en ik denk dat het behoorlijk gelukt is! birdycollage2Hier zie je de gehaakte vogeltjes met hun real-life tegenhanger. De specht was erg lastig om te maken, met al die strepen op zijn rug! Maar nu ik het eenmaal ‘uitgevogeld’ heb (gniffel gniffel), zou het de volgende keer makkelijker moeten zijn. Welke vogelsoort zou jij graag gehaakt zien?

 

Advertenties

8 gedachtes over “A little birdy told me..

I would love if you left me a comment! Tick the boxes below to receive a notification when I reply

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s