Custom order kitty finished!

ImageImageTadah!! Een van mijn opdrachten is af, en klaar om verzonden te worden! Morgen gaat dit lieve katje op de post (geen zorgen, er zitten gaatjes in het zakje). Heb jij nu ook zo’n lief huisdier waar je een miniatuur van wil? Maakt niet uit of het een katje, hond, schildpad of fret is, ik maak ze graag voor je :) De prijzen voor een custom miniatuur liggen rond de 7 euro. Ik hoor het graag als je geinteresseerd bent! Kun je zelf ook al aardig goed haken, dan kun je er ook zelf een maken met mijn gratis patroon.
Ik ga nu snel weer verder met mijn leeswerk, maar ik wilde deze foto’s even met jullie delen!

Advertenties

2 gedachtes over “Custom order kitty finished!

I would love if you left me a comment! Tick the boxes below to receive a notification when I reply

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s