Nieuwe mutsjescampagne van Innocent Drinks

goedgemutst

De ‘goedgemutste’ breicampagne van Innocent Drinks is weer begonnen! Brei of haak een schattig klein mutsje (of natuurlijk meerdere) en stuur dat voor 1 december op naar Innocent Drinks. De mutsjes worden op de smoothies gezet die in januari worden verkocht. Per verkocht gemutst flesje gaat er 20 eurocent naar het Nationaal Ouderenfonds. Van de opbrengst organiseren zij leuke activiteiten voor eenzame ouderen. Help dus ook een handje, want in deze wereld mag niemand zich meer eenzaam voelen! Op de website van Innocent Drinks vind je een aantal leuke breipatronen, maar laat je fantasie vooral in de vrije loop! Weet je even niet meer hoe je zo’n leuke pompom maakt? Dan fris ik je geheugen even op met mijn makkelijke tutorial.
Ik vind dit altijd zo’n leuke actie, ik denk dat ik deze keer zelf ook meedoe! Wat voor mutsje gaan jullie maken?
goedgemutst2

Advertenties

3 gedachtes over “Nieuwe mutsjescampagne van Innocent Drinks

  1. Hoi Carmen, Ik ben al een hele week bezig met activiteiten te organiseren in de week tegen eenzaamheid, zoals workshops geven, eettafels organiseren en een beweegactiviteit voor jong en oud, waar de burgemeester en Laura de Vaan, olympisch kampioen paralympics ook bij was . Dan vind ik het leuk om te lezen dat jij ook je steentje bij wilt dragen aan de eenzaamheid. Want niemand, zowel jong als oud, mag zich eenzaam voelen. Dit project neem ik mee in mijn activiteitenprogramma.
    Pauline xxx

I would love if you left me a comment! Tick the boxes below to receive a notification when I reply

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s