W.I.P. Wednesday #10

IMG_8056 IMG_8057Over een paar weken ga ik mijn eerste haakworkshop geven! Mijn studievereniging SVS helpt me met het promoten van de wokrshop en met het regelen van een lokaal. Ik heb wat leuks bedacht om nog meer mensen op de hoogte te stellen van mijn workshop.. Gisteravond ben ik begonnen met het haken van veel kleine hartjes, bloemetjes en strikjes. Deze ga ik overal op de universiteit ophangen met een kaartje eraan, waarop informatie over mijn workshop staat. Ik ben benieuwd hoeveel aanmeldingen ik krijg! Tot nu toe willen er al 2 mensen meedoen.
IMG_8059 IMG_8060De nieuwe Engelse Mollie Makes ligt weer in de winkel! Ik heb erg naar deze uitgekeken, omdat er een DIY-pakketje bijzit om je eigen vos-broches te maken. En zoals altijd staan er weer erg mooie dingen in, zoals deze mobile van wolkjes!
IMG_8063 IMG_8068 IMG_8069Hier ben ik al een eeuwigheid mee bezig! Of eigenlijk, vorig jaar begon ik eraan, en nu haal ik het weer uit de kast tevoorschijn. Vorig weekend in Düsseldorf heb ik er even aan gewerkt, maar ik hoop dat ik dit rokje deze winter kan dragen!
IMG_8072Ook heb ik weer 7 vierkantjes gemaakt voor aan mijn deken, waarvan ik er een aantal al aan de deken heb vastgenaaid. Het is wat ontmoedigend als ik naar andere granny square dekens kijk, omdat die zoveel groter zijn dan de mijne! Maar langzamerhand wordt de mijne ook steeds wat groter, hij is nu 5×7 vierkantjes! Maar doordat ik tegelijkertijd zoveel projecten doe, heb ik maar zelden echt zin om weer een vierkantje te maken. En mijn wol raakt ook op! Ik zag de mintgroene wol weer in de schappen liggen bij de Boekenvoordeel, snel maar weer eens een paar bollen kopen.
En wat doen jullie deze week? Misschien al begonnen aan iets voor de winter nu het weer wat guurder wordt? Ik ben ook van plan binnenkort te beginnen met een snood, oftwel een scarf/hood. Maar eerst dit weekend wol uitzoeken! :)

 

Advertenties

6 gedachtes over “W.I.P. Wednesday #10

I would love if you left me a comment! Tick the boxes below to receive a notification when I reply

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s