W.I.P. Wednesday #11

IMG_8092Ik ben bijna klaar met mijn snood, woohoo! Ik zal blij zijn als deze poging eindelijk lukt.. Ik heb hem namelijk eerst twee keer gehaakt, en weer moeten uithalen. De eerste keer omdat hij te groot werd. De tweede keer was hij alsnog te groot, maar ik vond de gehaakte textuur ook niet echt mooi bij deze wol. Met de mooie v-steken die je met rechts breien krijgt, zie je de kleur het best, vind ik. Ben benieuwd hoe hij uiteindelijk wordt! Ik ben gaandeweg ook al mijn steken op aan het schrijven, wie weet komt er wel een patroon van ;)
IMG_8095De bordercollie is ook bijna af! Nu alleen nog de achterpootjes vast naaien (die zijn namelijk nog los op de foto), en de staart nog maken. En dan is ie klaar om naar zijn nieuwe baasje te gaan :)
IMG_8091Gisteren had ik op school mijn gehaakte strikjes, hartjes en bloemetjes verspreid, ik hoop dat dit wat meer deelnemers voor mijn haakworkshop oplevert! Ik heb ook een paar affiches opgehangen.
Ik heb het deze week zo druk met niet alleen artikelen lezen voor verschillende vakken, maar ook met veel haakopdrachten en cadeautjes die ik maak voor anderen. Hopelijk heeft iedereen wat meer geduld, dan kan ik alles rustig op zn tijd afmaken :) Haken moet natuurlijk wel leuk blijven en geen verplichting, en zo begon het de laatste tijd wat te voelen. Meer opdrachten zijn natuurlijk hartstikke leuk, maar ik moet ook een beetje aan mezelf denken (en school vooral, oeps!). Gelukkig heb ik volgende week even een lesvrije week, dus dan kan ik fijn dingen op mijn eigen tempo doen! Hebben jullie ook eens zo’n gevoel gehad dat je hobby opeens niet meer zo rustgevend is? Laat het me hieronder weten!

 

Advertenties

Een gedachte over “W.I.P. Wednesday #11

I would love if you left me a comment! Tick the boxes below to receive a notification when I reply

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s