KollaboraLove

Kollabora Kitty FeaturesmallKennen jullie de website Kollabora al? Gisteren plaatste ik dit plaatje al op mijn Facebook pagina, want wat was ik verrast toen ik op de voorpagina van Kollabora opeens mijn katjes zag! Ik zal even uitleggen hoe ze daar gekomen zijn: Kollabora is eigenlijk een kruising tussen Pinterest en Ravelry. Je kiest favorieten en kunt mensen volgen, en als die  mensen wat nieuws maken komt dat in je ‘Feed’ te staan, net zoals bij Pinterest. Maar net zoals bij Ravelry gaat het allemaal om creativiteit. Je kunt je eigen projecten erop delen, wat ik het leukst vind! Er staan ook patronen op, maar als je een project toevoegt hoeft het geen patroon te hebben. Op dit vlak verschilt het van Ravelry. Soms is het jammer als je iets leuks vindt en er geen patroon bijzit, maar aan de andere kant verlaagt dit de drempel om iets te plaatsen.

Ik heb er nu al een paar projecten opslaan, en het is zo leuk om onderdeel uit te maken van zo’n crafty gemeenschap! Mensen voegen je projecten toe aan collecties, of geven het hartjes. En laatst werden mijn katjes dus gefeatured op de VOORPAGINA van Kollabora! Ga maar eens kijken, ze staan er nog! Ik vind het zo ontzettend leuk, nu ben ik nog gemotiveerder om andere projecten toe te voegen.
Er zitten ook coole designers op zoals We Are Knitters, je kunt ze een beetje vergelijken met Wool and the GangZe maken dingen die breien weer stoer en helemaal on-trend maken. En laatst zijn ze begonnen met een Knit-a-long! Hebben jullie wel eens met zoiets meegedaan? Het is ook mijn eerste ;) Een bepaald patroon wordt in stapjes op internet geplaatst, vaak is het zo dat je op het begin nog niet weet wat je precies gaat maken, alleen hoeveel wol je ongeveer nodig hebt etc. Bij deze Knit-a-long is het bekendgemaakt dat er een giletje gemaakt wordt, maar dat maakt het niet minder leuk! Ik ben al een heel eind, zie hier mijn voortgang op Kollabora.
IMG_8185 IMG_8186Willen jullie ook zo’n leuk giletje maken? Neem dan een kijkje bij het EVA Vest van We Are Knitters, en scroll naar beneden voor links daar het patroon. Misschien worden jullie ook wel gefeatured op hun Facebookpagina als jullie foto’s toevoegen! Het breien van dit project gaat supersnel, dus ben niet bang dat je misschien te laat bent, ik ben zelf ook gisteren pas begonnen. Dus waar wachten jullie nog op? Meld je aan bij Kollabora en let the fun begin!

Advertenties

4 gedachtes over “KollaboraLove

I would love if you left me a comment! Tick the boxes below to receive a notification when I reply

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s