Crea Swap met Mariska van Curly Creative

IMG_8268Een tijdje geleden vroeg Mariska, schrijfster van de blog Curly Creative, of ik mee wilde doen aan een crea swap! Ik had er nog nooit van gehoord, maar het klonk zeker leuk. Een crea swap houdt eigenlijk in dat je creatieve dingetjes uitwisselt, je stuurt een leuk pakketje naar elkaar. Naast dat het leuk is om iets voor iemand anders te maken, krijg je daar ook iets leuks en creatiefs voor terug! Je kunt veel leren van iemands creativiteit. Iemand anders heeft vaak hele andere creatieve ideeën dan jijzelf! Hierboven zie je al een leuke foto van het kaartje dat in het pakketje zat! Ik had er zelf nooit aan gedacht om een mini-slingertje in een kaartje te maken, wat een superleuk idee! En nu eens kijken wat er allemaal in zat.. Ik vind dingen uitpakken een van de leukste activiteiten die er bestaan. Brieven, cadeautjes, pakketjes, I love it!!
IMG_8266 IMG_8267We hadden afgesproken om elkaar een zelfgemaakt cadeautje te sturen, een DIY-pakketje en nog een knutselartikel. Mariska maakte dit superleuke pakketje voor mij om een vogel-sleutelhanger te maken van vilt! Wat een leuke kleurtjes allemaal :)
IMG_8273 IMG_8275Ook maakte ze deze twee mooie armbanden voor mij, gevlochten van textielgaren! Bij de blauwe zit er ook kant tussendoor gevlochten, en op beide zijn steentjes genaaid. Ik had zo’n soort textiel armbanden al eerder op Mariska’s blog gezien, en steeds zijn ze weer anders! Dan weer een bedeltje eraan, dan weer wat anders gevlochten, wat een bron van creativiteit moet zij hebben! Hier kun je trouwens zien wat ze nog meer voor leuke dingen maakt. Check die oorbellen! <3 Ze is trouwens niet alleen creatief, maar ze bakt zelf ook lekkere taarten en cupcakes! Zorg dus dat je gegeten hebt als je deze blog gaat lezen, want je maag gaat anders binnen no-time knorren bij het zien van al die lekkere dingen, haha!
IMG_8330Als knutselartikel stuurde Mariska mij deze felroze neon wol! Precies de kleur die ik zocht eigenlijk, want deze muts staat al een tijdje op mijn verlanglijstje. Neon en grijs is sowieso een winnende combinatie!

IMG_8074IMG_8096

Voor Mariska haakte ik een slinger, gemaakt met dit patroon. Ik heb zelf nog een wit randje toegevoegd, dan krulde het werk minder om. Ook heb ik de ‘halve lotusjes’ geblockt, zodat ze platter bleven liggen en het kantwerk beter te zien was. IMG_8099Ta-dah! Best goed gelukt he? Ik vind slingers altijd zo leuk.. Alleen het ophangen is altijd zo lastig! Als ik later een eigen huis heb ga ik her en der in de kamer wat spijkers inslaan, dan heb ik altijd een punt waar ik ze aan vast kan knopen!
Dat was het voor deze crea swap! Hopelijk mag ik er nog eens eentje doen, ik vond het zo leuk!

Advertenties

7 gedachtes over “Crea Swap met Mariska van Curly Creative

I would love if you left me a comment! Tick the boxes below to receive a notification when I reply

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s