Voting Time!

IMG_8396Het is 25 november, en dat betekent dat het tijd is om te stemmen op je favoriete dieren-amigurumi-met-een-baan, bij de amigurumi ontwerpwedstrijd van Amigurumipatterns.net. Er zijn ontzettend veel inzendingen om doorheen te kijken, en er zitten echte pareltjes tussen! En die prijzen!! De eerste prijs bestaat uit wel 24 bolletjes Drops Paris katoen, 8 haaknaalden van het merk Clover, tijdschriften, haakboeken, veiligheidsoogjes, een project bag, en een handgemaakte broche in de vorm van een schaapje. Ohmygod!! Al wekenlang zit ik te hopen dat ik deze prijs zal winnen met mijn inzending, Meowrizio! Ik zou het super vinden als jullie hier op hem willen stemmen. Je vindt Meowrizio iets boven de helft van de pagina, maar je kan hem ook makkelijk zoeken door ‘Meowrizio’ in te typen als je CTRL+F gebruikt. Belangrijk: je moet 5 favorieten kiezen, alleen dan komt er een schermpje waar je je keuzes kunt bevestigen. Je moet in dat schermpje je naam en email adres ingeven, dit om ervoor te zorgen dat niemand 2 keer kan stemmen. Als het goed is krijg je dus geen verdere emails van de website. Je kan stemmen tot 30 november. Alvast bedankt!!

It’s the 25th of November, and that means it is time to vote for your favorite amigurumi design over at Amigurumipatterns.net. The objective was to design a working animal amigurumi. There are so many fun designs to browse, I just hope my own will get some attention! The grand prize is 24 skeins of Drops Paris yarn, 8 Clover brand hooks, a subscription to a magazine, crochet books, safety eyes, a project bag and a sheep brooch! I’ve been drooling over this prize for weeks now, and I hope you can help me win by voting for my Meowrizio here! You’ll find my kitty cat about halfway down the page, but you can search for him easily by using CTRL+F, and typing ‘Meowrizio’. Important: You have to choose your 5 favourites, only then will a submission screen pop up. Enter your name and email address to submit your favourites. Your email address is needed to avoid duplicates, so if I’m correct you won’t receive any actual email. You can vote until the 30th of November. Thanks!!IMG_8398 IMG_8393

Advertenties

2 gedachtes over “Voting Time!

I would love if you left me a comment! Tick the boxes below to receive a notification when I reply

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s