W.I.P. Wednesday #17

IMG_8631De laatste tijd stort ik me helemaal op het haken van vogeltjes, en er zijn ook wat nieuwe soorten bijgekomen! Ik sta namelijk hoogst waarschijnlijk volgende week zaterdag 14 december op de Zelfgemaakte Kerstmarkt in Utrecht! Ik wacht nog even op een belletje, als het definitief is horen jullie het meteen!
IMG_8630 IMG_8624Dit zijn twee van de nieuwe soorten die ik erbij heb gemaakt: een ijsvogeltje en een eend! Ik vind ze zelf ontzettend leuk, en mijn vriend zei al dat het eendje toch wel het leukste was wat ik tot nu toe heb gemaakt. In mijn kamer heb ik alle vogeltjes bij elkaar aan een sieradenrekje hangen, die gaan allemaal mee naar de markt! Er zijn ook nog ekstertjes, koolmeesjes en duifjes bijgekomen ;) Binnenkort meer foto’s!
IMG_8633 IMG_8634Van mini-vogeltjes naar een enorme uil! Dit uilenkussen is bijna af :) De vulling zit er ook al in, nu alleen nog dichtnaaien!
Tot nu toe ben ik deze week al superproductief geweest, en dat voelt heel goed! Vanavond nog meer vogeltjes maken en ook wat kerstmannetjes. Ik heb mijn originele patroon wat aangepast om ook voor dunnere draad als katoen te werken. Binnenkort kunnen jullie het vernieuwde patroon hier lezen!
Verheugen jullie je ook zo op pakjesavond? Ik ben benieuwd wat de Sint voor mij heeft meegenomen :D

Advertenties

4 gedachtes over “W.I.P. Wednesday #17

I would love if you left me a comment! Tick the boxes below to receive a notification when I reply

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s