My first market!

IMG_8635 IMG_8637Volgende week zaterdag 14 december sta ik op mijn eerste markt, woohoo!! En wel de Zelfgemaakte Kerstmarkt in Utrecht, meer informatie zoals tijd en adres op deze website. Ik neem al mijn vogeltjes mee, dus mocht jij al een tijdje smachtend naar ze hebben kijken, dan is dit je kans! Aangezien ik nog maar een beginner ben in deze wereld, hebben de dames van All Things We Like mij gevraagd of ik bij hun stand mijn producten wil verkopen! Zij hebben namelijk ook vogeltjes in hun producten terugkomen, en daarom leek het ze wel leuk om mijn vogeltjes daarbij te hebben. Wat een ontzettend leuke kans vond ik dat!! Zelf zou ik de huur van zo’n stand nog niet kunnen betalen, en door deze lieve dames kan ik alsnog veel ervaring opdoen en hopelijk ook wat spulletjes verkopen :) Ik heb er zo’n zin in! Mochten jullie nou in de buurt van Utrecht zijn volgend weekend, dan zou ik het super vinden als jullie langskomen! Er zijn verder nog veel andere leuke kraampjes te bezichtigen, dus het wordt zeker een topdag!
IMG_8608Omdat het een kerstmarkt is heb ik ook al wat kerstmannetjes gemaakt, maar ik moet nog even zien of ik er genoeg kan maken volgende week! Dat wordt hard werken ;) Alvast een fijn weekend iedereen!

 

Advertenties

6 gedachtes over “My first market!

I would love if you left me a comment! Tick the boxes below to receive a notification when I reply

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s