W.I.P. Wednesday #18

IMG_8648

Deze week ben ik volop bezig met de vogeltjes, want deze zaterdag sta ik al op de markt in Utrecht!! Ik heb het idee dat ik er veel te weinig heb, dus elk moment van de dag zie je mij haken aan pootjes of vleugeltjes, of ik ben snaveltjes uit vilt aan het knippen. Ik ben erg benieuwd naar hoe de markt gaat, en of ik wel voorbereid genoeg ben. Heb ik genoeg visitekaartjes? Hoeveel wisselgeld moet ik mee? Maar na zaterdag zal ik het weten! Hopelijk komt mijn nieuwe voorraad mobielhangers nog op tijd om aan de nieuwe vogeltjes te hangen. Wat ben ik toch een goede planner he, zo alles op het laatste moment..IMG_8650

En om de zenuwen tegen te gaan ben ik natuurlijk weer begonnen met nóg een project! Al stond dit al wat langer op mijn lijstje: beenwarmers! Vanaf dat ik deze exemplaren zag was ik vastberaden om deze winter ook zelf beenwarmers te maken. En wel met zo’n leuke noorse patroontjes erin. Dat wil nog niet goed lukken, omdat ik niet zo goed ben in wisselen met kleuren. Mijn werk wordt altijd heel strak omdat ik de draden aan de achterkant te strak aantrek. Nog even oefenen dus!IMG_8651Gisteren kreeg ik dit leuke geboortekaartje binnen! Herkennen jullie het slangetje? Dat is het slangetje dat ik heb gemaakt! Ik vind het super gelukt, en ook ontzettend leuk om een van mijn haaksels zo te zien. Die gaat in mijn portfolio! Haha, als ik die had natuurlijk. Gefeliciteerd aan de ouders met de geboorte van hun zoontje Nox!

En wat hebben jullie deze week te doen? Al aan het knutselen voor kerst? Binnenkort komt het nieuwe kerstmannetjes patroon online, houdt mijn blog dus in de gaten!

Advertenties

Een gedachte over “W.I.P. Wednesday #18

I would love if you left me a comment! Tick the boxes below to receive a notification when I reply

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s