My new hat!

1hattadah 1hatcollageJeej, mijn nieuwe muts is af! Een tijdje geleden was ik al begonnen met breien, maar ik maakte steeds foutjes. Afgelopen weekend begon ik weer opnieuw toen ik op de markt stond, en ik kwam al een heel eind. De dag erna maakte ik hem al af! Ik ben er nu achter dat ik alsnog een fout heb gemaakt, het roze gedeelte is namelijk veel langer dan het moet zijn. Maar ik vind hem alsnog hartstikke leuk! Het is mijn nieuwe favoriete muts :)
IMG_8711 IMG_8712Hier een paar foto’s van toen ik ermee bezig was. De eerste ronde is altijd een beetje tricky op rondbreinaalden, maar na 2 toeren gaat het veel vlotter dan op gewone naalden! 
IMG_8730Wil je zelf ook zo’n leuke muts maken? Kijk dan op deze website voor het gratis patroon. Lees de instructies goed, ik ging een paar keer de mist in omdat ik niet goed genoeg had gekeken! Let er ook op dat je het boord met 5mm naalden maakt, en de rest van de muts op 6mm naalden. Let ook op dat de wol die je gebruikt voor de 2 kleuren van dezelfde dikte is. Anders ziet het er een beetje raar uit als je van kleur gaat wisselen. Kun je zelf niet breien of heb je er geen tijd voor, dan ben ik natuurlijk in voor een leuke opdracht!

 

Advertenties

3 gedachtes over “My new hat!

I would love if you left me a comment! Tick the boxes below to receive a notification when I reply

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s