Christmas Time

IMG_8820

Een beetje laat, maar ik wens jullie allemaal een fijne Kerst! De afgelopen dagen waren erg gezellig: lekker eten (en véél, zoals het hoort natuurlijk), cadeautjes en kerstsurprises, samenzijn met familie die je normaal niet zo vaak ziet, en na het eten heerlijk lui op de bank met een breiwerkje, mmm! De woonkamer is prachtig versierd, al is er voor mijn smaak nog te weinig haakwerkjes te bekennen.
IMG_8822De foto hierboven maakte ik bij het kerstontbijt op 1e Kerstdag, wat werden we verwend! Een heerlijke fruitsmoothie, champagne, luxe broodjes en jus d’orange.. En de croissantjes en eieren ontbraken ook niet! 

IMG_8823Diezelfde dag aten we bij mijn ouders thuis. Mijn moeder presenteerde als een ware chefkok een voorgerechtje met verschillende soorten vis, waaronder een zalmmousse!

IMG_8828Ze maakte ook voor de eerste keer Beef Wellington, dat is een groot stuk rosbief gewikkeld in bladerdeeg. Heerlijk was dat!! Zeker voor herhaling vatbaar.
IMG_8829En natuurlijk de aardappeltoefjes, zoals waarschijnlijk ook bij elk ander Kerstdiner in Nederland. Maar ze geven gewoon zo’n kerstachtig gevoel, niet? Ze horen er gewoon bij :)
Foto’s van de breiwerkjes van de afgelopen dagen houden jullie nog van me te goed! Ik ben alweer wat verder met mijn gebreide rokje, hoewel dat tergend langzaam gaat.. Ook heb ik twee paar handschoenen afgemaakt, met een derde paar nog op de planning. Binnenkort meer!

Advertenties

2 gedachtes over “Christmas Time

I would love if you left me a comment! Tick the boxes below to receive a notification when I reply

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s