W.I.P. Wednesday #21

IMG_8914Hoewel de colleges voor mij pas in februari weer beginnen, zit ik op het moment tot m’n nek in het huiswerk! Er zijn namelijk nog twee werkstukken die ik in moet leveren, en die slokken behoorlijk wat tijd op. Gelukkig is het volgende week voorbij, dan zijn de deadlines namelijk geweest. Heerlijk om dan nog bijna twee weken te hebben om te breien en te haken! De afgelopen tijd heb ik alleen hier en daar wat geknutseld, maar lang niet zoveel als in de Kerstvakantie. Hierboven zie je al een van de kleine werkjes waar ik me mee bezig hield, een vossenbroche! Er zat een tijdje geleden een pakketje bij de Mollie Makes waarmee je twee broches kan maken, en vorige week maakte ik er eindelijk een. Ik weet niet of ik hem op mijn kleding leuker vind of misschien op een stoffen tas, wat zouden jullie doen?
IMG_8918Verder heb ik nog gewerkt aan een paar handschoenen voor een bestelling, deze zijn bijna af! Het worden Domo-handschoenen, dus er komen nog gezichtjes op. Ik moest net voor het laatste stukje van de tweede handschoen de tweede bol wol aanbreken. Opzich niet zo erg, dat had ik ook wel verwacht, maar wat moet ik nu met de rest van die bol wol doen? Misschien bewaren voor een amigurumi-beertje of choco-taartje?
IMG_8921 IMG_8922Ook heb ik nog gewerkt aan mijn sokken! Het vordert héél langzaam, wat meestal is bij sokken omdat je zo’n dunne wol gebruikt, maar langzaamaan wordt het een sok. Nog een paar centimeter en dan moet ik met de hak beginnen, ik ben benieuwd hoe dat gaat! Het gratis patroon kun je trouwens hier vinden.
IMG_8924Ik ben al toe aan de laatste vierkantjes van mijn deken.. De beige wol raakt op en van de lichtpaarse heb ik ook nog maar 1 meter, dus het einde is in zicht. Deze wol had ik gekocht bij de Zeeman (de Soft), en ze hebben altijd maar een paar kleuren in het assortiment. Toen ik deze kocht had ik er natuurlijk niet aan gedacht dat ik zoveel nodig zou hebben, maar nu hebben ze deze kleuren helaas niet meer. Vooral de lichtblauwe vind ik mooi, maar gelukkig heb ik daar nog bijna een hele bol van! Die ga ik samen met het mintgroen gebruiken voor de rand, al ben ik er nog niet uit welke rand ik ga maken.. Iemand een leuk idee? Ik dacht om een granny stripe rand te haken met gehaakte pompoms in de laatste toer. Voor die gehaakte pompoms zag ik namelijk laatst een tutorial (<– click!), is het niet leuk? Ik vraag me alleen af welke kleur ik zal gebruiken voor de pompoms, want daar zal ik een hele hoop van nodig hebben!
Nu weer snel verder met de werkstukken, een deadline is vanavond al! Maar gelukkig ben ik al bij de conclusie ;)

Advertenties

4 gedachtes over “W.I.P. Wednesday #21

  1. Het ziet er allemaal weer erg leuk uit! Mooie kleur wol heb je voor de sokken. Ik brei erg graag sokken. Het lijkt in het begin moeilijk, maar het valt eigenlijk heel erg mee. Ik ben nu voor het eerst sokken aan het breien met kabels. Het is een beetje een gepruts, maar wel erg leuk. Ik ben benieuwd hoe jouw paar eruit komt te zien!

    • Hoi Helma! Dankjewel ^^ Ik vind de kleur ook erg mooi, het is volgens mij Tweed wol van Katia. Die gekabelde sokken klinken erg mooi! Ik heb ooit één sok gemaakt, maar dat was op een rondbreinaald (steeds die lus verschuiven), dus daar had ik snel genoeg van.. Ik ben zelf ook heel benieuwd hoe mijn paar eruit gaat zien, haha :) Het patroon is maar voor 1 maat, maar aangezien ik maat 37 heb gaan ze denk ik te groot uitvallen.. Ach, we shall see ;) xx

I would love if you left me a comment! Tick the boxes below to receive a notification when I reply

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s