Just a few more..

grannysquare2Nog maar een paar granny squares!! Nog 3 en dan telt mijn deken 54 vierkantjes! Hij is eigenlijk dan nog steeds redelijk klein, maar wat kun je doen als de wol niet meer te krijgen is? Precies, dan maar een brede rand eraan haken. Ohja, en ik heb mijn eerste bewegende GIF-plaatje gemaakt! Maar het is nog best lastig, ik heb er zeker een uur aan gezeten! En met het foto’s maken moet je ook goed erop letten dat je voorwerpen steeds op dezelfde plek liggen. Anyway, ik ga de kleuren uitkiezen voor mijn laatste 3 vierkantjes!

Just a few more granny squares and my blanket will be finished!! It will have 54 squares, which is still a bit small but I don’t really have a choice since the yarn I used is discontinued. Oh well, I will just have to make a larger border!  I still have plenty of mint green and white, so that won’t be a problem hopefully. Oh, and I made my first moving GIF-file!! So proud of myself, lol, it took me at least an hour! Anyway, I’d better get cracking on those last three squares! 

Advertenties

2 gedachtes over “Just a few more..

  1. Leuk gifje van granny squares! ben benieuwd naar je deken. Mijn grannies liggen inmiddels al weer maanden op de plank moet snel weer gaan beginnen met afwerken en het aan elkaar haken. Thanks voor de inspiratie!

    • Dankjewel! Ik heb even rondgekeken op jouw eigen blog (leuk!) en zag dat jij ook een gifje had gemaakt, haha! De grannies zien er erg mooi uit! Maar 480 is wel érg veel om aan elkaar te naaien.. Succes in ieder geval! xx

I would love if you left me a comment! Tick the boxes below to receive a notification when I reply

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s