I heart knitting

heartbomb1Afgelopen vrijdag was het natuurlijk Valentijnsdag, en deze keer heb ik meegedaan aan de Sheepish Heartbomb! Het idee is dat je een hartje maakt en dat ergens voor iemand achterlaat. Je mag het haken, breien, naaien, plakken etc, als het maar een hartje is. Het is een soort yarnbomb, wat we hier in Nederland beter kennen als wildbreien. Meredith van One Sheepish Girl heeft deze Heartbomb voor de tweede keer georganiseerd, en het zet veel crafty mensen aan om wat liefde te verspreiden in de vorm van een handgemaakt hartje. Het patroon voor dit gebreide hartje kun je trouwens ook op haar blog vinden, in de blogpost waar ze een aantal patroontjes voor hartjes verzameld. Ik heb een paar hartjes gemaakt, die ik achterliet terwijl ik afgelopen vrijdag weer met de trein naar huis reisde. Een paar op de tafeltjes in de trein, en eentje verstopt in een krant! Ik hoop dat de gelukkige vinders er blij mee zijn :) Hebben jullie wel eens wildgebreid? Ohja, en ik heb sinds een paar dagen ook een Instagram account! Als je Instagram hebt kun je mij vinden onder de naam ‘crafty__queens’ (ja, dat zijn 2 lage streepjes). Je kunt me daar volgen voor nog meer foto’s!

Advertenties

Een gedachte over “I heart knitting

I would love if you left me a comment! Tick the boxes below to receive a notification when I reply

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s