W.I.P. Wednesday #27

IMG_9069 IMG_9070IMG_9071Herinneren jullie je nog die Japanse top waar ik mee bezig was? Ik denk het niet, ik heb hem al een paar maanden niet genoemd.. Maar deze week ben ik eindelijk begonnen aan de achterkant, al ben ik nog maar op de tweede rij. Ik heb het patroon wat veranderd (no surprise there) omdat het zo wijd was, maar nu is het juist een beetje te klein. Ik ben van plan de achterkant hetzelfde te maken als de voorkant, en dan een randje te haken aan beide zijkanten. Dan nog even uitvogelen hoe ik de zijkanten aan elkaar vastmaak. Misschien gewoon door het aan elkaar te naaien, maar ik zat ook te denken aan koordjes die je aan de zijkant samenknoopt.
Do you still remember that Japanese top I was working on? I suppose you don’t, since I haven’t mentioned it in a few months.. This week I’ve finally picked up where I left off, but I’m only on the second row of the backside. I altered the pattern (big surprise) because it was so wide and I would run out of yarn, but now it’s a bit too tight I think. I’m still going to crochet the backside the same way, and then crochet a wide edging at both sides, and figure out a way to close the sides. Maybe by sewing, maybe by crocheting cords which I can tie together. IMG_9076Ik weet dat je eigenlijk niet met zo’n fel zonlicht moet fotograferen, maar soms vind ik het wel mooi. Even uit die winterse sfeer! Ik heb nog best veel over van de gele wol die ik voor mijn baret gebruikte, en ik zit te denken of ik genoeg heb voor een paar handschoenen..
I know you’re not supposed to take pictures with such harsh lighting, but sometimes I kinda like the effect. I’ve had enough of the dull grey winter here.. It wasn’t even a real winter, since we’ve had no snow!! Luckily it’s still cool enough to wear my new beret. I’m thinking of adding a pair of fingerless mitts since I still have yarn left. 
IMG_9077Met het lentezonnetje erbij zien die kerstdecoraties er toch wel een beetje misplaatst uit, misschien toch maar tijd om ze weg te halen.. Maar dit boompje is zo leuk! Ach, misschien kan ik een lente-variant maken? Ik ben sowieso al aan het denken welke kleuren ik deze lente ga gebruiken. Ik ben nog steeds verzot op pastel, dus aan mintgroen, lichtroze en vanillevla-geel bij mij geen gebrek. Nu nog denken wat ik eigenlijk ga maken.. Hoesjes voor plantenpotjes? Doilies? Amigurumi? Meer vogeltjes? Even terug naar mijn ideeënboekje..
With the sun shining bright, my Christmas decorations start to look somewhat out of place. Guess it’s time to take them down, but I just can’t part with this crocheted tree I made! Oh well, maybe I can make a more spring-y variant. I’m so glad I can use my pastels again. To be honest, I’ve never stopped using them. Now I have to think what to make with these colours.. Plant pot cozies, doilies? Amigurumi? More little birds? Back to the drawing board for me..

Advertenties

6 gedachtes over “W.I.P. Wednesday #27

  1. Hi Carmen, thanks so much for stopping by my blog and leaving the nice comment about the pasta peas and bacon recipe! I see you are talented in crochet which I really love and knitting. I am now your new follower on Bloglovin! I hope that you will want to follow me back too! Have a nice day and weekend.
    Julie at Julie’s Lifestyle
    julieslifestyle.blogspot.com

I would love if you left me a comment! Tick the boxes below to receive a notification when I reply

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s