Nice beginning of the weekend

IMG_9473
Eerder deze week vroeg ik gratis een borduurbaar (is dat een woord?) hoesje aan bij Tirion Uitgeverijen, en gisteren ontving ik het al! Vraag er ook snel een aan als je er eentje wil, want de voorraad is beperkt! Ik heb dan wel geen Iphone, maar ik vind het borduren wel leuk! Misschien kan ik daarna een vriendin blijmaken met een leuk hoesje. Er is trouwens ook een bijbehorend boek, ‘Style your phone’, met leuke borduurpatroontjes. Maak kans om een exemplaar te winnen op deze pagina.

There’s a Dutch publishing company giving away free mobile phone covers you can embroider! So cool, I received mine this week. Still wondering what to embroider on it..IMG_9460Voorbereidingen voor deze leuke tutorial zijn bijna compleet! Wat vinden jullie trouwens van mijn granny square-geprinte servetten op de achtergrond?

Making preparations for a new tutorial.. How do you like my granny square napkins by the way?IMG_9475Mijn weekend begint al goed: dit pimpelmeesje gaat op reis naar Duitsland! Ik ben zo blij dat ik via Dawanda ook internationale klanten kan bereiken! Nu nog leuk gaan inpakken.. Fijn weekend iedereen!

My weekend starts off with some happy news! This little birdy is being shipped to Germany! I love how I can reach international customers via my Dawanda webshop, I’ve translated most of it in English and German. Have a nice weekend everyone!

Advertenties

4 gedachtes over “Nice beginning of the weekend

I would love if you left me a comment! Tick the boxes below to receive a notification when I reply

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s