Weekend Crafts

IMG_9656Ik ben weer met een nieuwe shawl begonnen! Het is hetzelfde patroon als de rode die ik eerder al had gemaakt. Dat patroon beviel me heel goed, dus ik dacht: waarom niet nog een? Ik maak hem met de Craftsy online les ‘Mastering Lace Shawls’.
1doily IMG_9676En ook een nieuwe doily! Ik vind hem nu al helemaal leuk. Wil je hem ook maken? Kijk dan even op Ellebel’s blog. Op Instagram kun je trouwens nog meer foto’s zien. Als je zelf geen Instagram hebt, kun je ook op mijn blog helemaal naar beneden scrollen, daar staan ze ook. 
grannycardOver Instagram gesproken, daar kwam ik de leukste kaarten tegen! Deze granny square kaart is gemaakt door Claire van Yellow Bear Wares. Vind hem hier op Etsy. De rest van de winkel is trouwens ook heel leuk, je vindt er allemaal sieraden gemaakt van brei- en haakspullen. Zoals kettingen met een haaknaald eraan, ringen gemaakt van gebogen breinaalden.. Neem eens een kijkje!

Nu maar weer eens aan het werk voor m’n scriptie.. Beetje jammer van het mooie weer, nu wil ik steeds naar buiten! Wat doen jullie dit weekend?

Advertenties

4 gedachtes over “Weekend Crafts

I would love if you left me a comment! Tick the boxes below to receive a notification when I reply

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s