W.I.P. Wednesday #39

IMG_9699Meer uiltjes, woehoe! Ik ben een beetje aan het uitproberen met allerlei kleuren, vooral de fellere kleuren zijn een beetje uit mijn comfort zone, maar ik vind het tot nu toe wel leuk! Nu nog de vleugelkleurtjes bepalen voor de rest.. IMG_9686 IMG_9689Ook heb ik éindelijk weer een nieuwe amigurumi ontworpen, deze keer een leeuwtje! Het was wel lastig hoor.. de eerste poging was het lijfje veel te dik, dus weer opnieuw gedaan. Later bleek hij nog steeds wat te groot te zijn, dus begon ik maar weer opnieuw! Pff.. maar uiteindelijk is het me gelukt. Ik ben nog aan het twijfelen of hij ook oortjes krijgt.
IMG_9688Het staartje moet er ook nog aan. Ik had er eentje gemaakt maar die vond ik zo lelijk, haha! Ik dacht om een makkelijk staartje te maken, gewoon een streng lossen en dan vasten terug. Maar dat was toch niet zo leuk als ik dacht, en die haren op het uiteinde zijn ook een beetje belachelijk. Dus ga ik een nieuw staartje maken, deze keer in het rond. Wel ietsje lastiger, maar dan wordt hij wel mooi!
IMG_9695bHier zie je de achterkant van zijn hoofdje. Vinden jullie dat dat deel ook donkerbruin moet? Eerlijk zijn hoor! Ik denk zelf dat donkerbruin mooier zou zijn, maar dan moet ik wel even het patroon gaan aanpassen.
IMG_9684Ik heb de amigurumi-koorts te pakken gekregen en nu ga ik er nog meer maken! Let niet op mijn kinderachtige tekeningen, haha.. Dat krijg je als je alleen maar stiften hebt en geen mooie potloden. Bovendien heb ik in geen járen meer getekend. Ik vond het gewoon wat gezelliger uitzien dan alleen maar het grijs van potloden. To be continued! Hou mijn Instagram in de gaten voor sneak peeks ;)

Advertenties

6 gedachtes over “W.I.P. Wednesday #39

  1. Die leeuw is zeker erg leuk! Misschien zou donkerbruin aan de achterkant inderdaad mooier zijn, dan is het wat meer een geheel. Ofzo. Maar zoals hij nu is, is ie ook erg goed gelukt! Ik doe het je niet na!
    En ik vind je tekeningen juist lief.

  2. Ooh… mooie uiltjes en een superlief leeuwtje! Ik zou de achterkant van het hoofd ook in het donker doen… Ik kijk al uit naar nog meer leuke creaties van jou! :)

    Groetjes, Saskia :)

I would love if you left me a comment! Tick the boxes below to receive a notification when I reply

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s