Voor bij de thee

IMG_9700Een van mijn nichtjes vroeg me of ik uilen-onderzetters kon maken, en natuurlijk wilde ik dat graag proberen! Ik moest alleen wat aanpassingen maken aan mijn gewoonlijke patroon. De ogen heb ik namelijk niet apart gemaakt en erop genaaid, in plaats daarvan heb ik ze ‘ingehaakt’. Zo is de onderzetter platter en staat de mok er niet onstabiel op. Ik twijfel alleen nog wat ik moet doen met de achterkant. Ik kan het natuurlijk gewoon zo laten, maar al die ingewerkte eindjes zien toch niet zo mooi uit. Maar wat dan? Nog een gehaakte laag? Ik dacht aan een laag vilt maar zoveel heb ik niet. En een lapje stof moet je dan weer omzomen.. Hebben jullie misschien een goed idee?
IMG_9706 IMG_9707En dan nog iets leuks voor bij de thee: een gehaakte cake! En niet zomaar een cakeje, deze is namelijk gebaseerd op de taart in Minecraft, een spel voor op de Xbox. Mijn broertje is er helemaal weg van, dus toen ik een patroon zag voor de cake kon ik het niet laten er eentje te maken! Ik ga er nu wel even vanuit dat hij mijn blog niet leest.. Dat zou jammer zijn! Voor degenen die hem kennen: niet verklappen he! ;) Heb jij nu ook zo’n Minecraft-fan in je kennissen-kring, dan kun je hier het patroon vinden.

Advertenties

2 gedachtes over “Voor bij de thee

    • Dankje :) Ja zou inderdaad zonde zijn als er iets op geknoeid wordt, maar daarom wil ik ze ook wasbaar houden, het vilt is misschien niet zo’n goed idee.. Nog even denken hoe ik het ga aanpassen! xx

I would love if you left me a comment! Tick the boxes below to receive a notification when I reply

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s