Very cherry

IMG_9717Amigurumi kersjes!! Ahh ik vind ze zelf zo schattig haha :)
Meet my amigurumi cherries! Gosh I love them, they might be my cutest creation so far!

IMG_9719 IMG_9718Vooral de roze wangetjes vind ik leuk!
I especially like the rosy cheeks :)1cherryGebruikten jullie kersen vroeger ook als oorbellen? Ik denk dat deze net iets te groot zijn, haha. Sorry van de duckface, haha. Nu wil ik ook amigurumi citroenen, druifjes en watermeloenen maken!
Remember when we used to wear actual cherries as earrings? I think these would be a tad too big though. And yes, I did a duckface, so sue me. Now I’m thinking about amigurumi lemons, grapes, watermelons.. I can’t stop!lemon printEn nog wat meer fruitige inspiratie, een leuke print van Amyisla! Ze tekent nog veel meer leuke dingen, check zeker even haar Etsy shop!
Some more fruity inspiration for you today, check out this lovely print by Amyisla! More prints in her shop here

Advertenties

4 gedachtes over “Very cherry

    • Ja, het was inderdaad even zoeken naar een kersen-tweeling! Gelukkig heeft mijn opa twee kersenbomen dus we hadden kersen zat ;) Ik ga snel beginnen met de citroentjes hihi, ik zie ze al helemaal voor me! xx

    • Hoi Daniëlle! Dankjewel :) Ook leuk trouwens dat je me op Instagram gevonden hebt ^^ Ik nam ook even een kijkje op jouw blog, ik werd meteen vrolijk van alle kleurtjes en mooie werkjes! xx

I would love if you left me a comment! Tick the boxes below to receive a notification when I reply

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s