W.I.P. Wednesday #40

IMG_9750Poeh, deze woensdag vloog voorbij! Vandaar dat de work in progress woensdag deze week ook wat later is. Ik ben nog steeds volop aan het craften, al is het meer hier en daar een beetje dan echt aan een groot project werken. Zo maakte ik afgelopen weekend even vlug deze granny square voor een tutorial. Wat vind je van mijn speldenkussen? :)
1mintbananaMijn geel/mintgroene top is ook af! Al een tijdje eigenlijk, maar dit weekend had ik eindelijk weer eens een fotograaf tot beschikking. De kleuren zijn in het echt wat minder flets trouwens. Het patroon komt eraan, maar door de scriptie heb ik eventjes geen geduld om het uit te schrijven. Wordt vervolgd! IMG_9780Gisteren had ik even zin in totaal iets anders, en maakte ik weer wat paddestoeltjes van wolvilt! En wie staat daar achter in de foto te spieken? IMG_9782Jaa, het is mijn hertje! Hij heeft al heel wat likes verzameld via Instagram :) Ik maakte hem met de Craftsy cursus voor Amigurumi, van Stacey Trock. Heel duidelijk, maar eigenlijk is het strikt gezien geen amigurumi wat ze maakt, omdat de beestjes zo groot zijn. Stacey maakt ze ook nog eens met dik garen waardoor ze een echt knuffel-formaat krijgen. Wel heel leuk trouwens! Ik heb de mijne met gewoon haakkatoen gemaakt, zo werd hij lief klein! Binnenkort zal ik nog wat betere foto’s maken dan deze selfie ;)
HMA button_shortlistedEn als laatste heb ik voor jullie een hele speciale mededeling! Vandaag kreeg ik een email dat ik ben geselecteerd voor de shortlist van de Mollie Makes Handmade Awards!! Dat houdt in dat ik door ben naar de laatste ronde, superspannend! Ik doe mee in de Youth, oftewel Jeugd, categorie, waarin ik een van de vijf overgebleven kanshebbers ben. De eind-jurering vind volgende week woensdag plaats in Londen! Tja.. daar moest ik wel even over nadenken, want hier ben ik natuurlijk nog steeds keihard aan mijn scriptie aan het werken! Maar gelukkig heb ik lieve vrienden die mijn scriptie willen proeflezen, zodat het schrijven wat vlotter gaat en ik tijd heb om volgende week een tripje naar Londen te maken. Daar ga ik onder ander het Mollie Makes team ontmoeten! Dat zou ik toch voor geen goud willen afslaan.. Als ik zou winnen wordt ik zelfs in het tijdschrift genoemd! Nu even voorbereiden op volgende week, want dan moet ik antwoord geven op de vragen van de jury en een van mijn werkjes presenteren. Wat zal ik meenemen, Meowrizio of mijn vogeltjes? Ik vind het zo spannend!

Advertenties

10 gedachtes over “W.I.P. Wednesday #40

I would love if you left me a comment! Tick the boxes below to receive a notification when I reply

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s