“Let’s Meet” Bloggers workshop!

IMG_9785Een tijdje geleden gaf ik me op voor de Let’s Meet Bloggers Workshop, georganiseerd door Lisanne van Draad en Praat, en Hennie van Kreamade. Het was een super gezellige middag met allemaal leuke dames! We ontmoetten elkaar in het Wolcafé in Schoonhoven, een prachtig wolwinkeltje met nog mooier garen.. Daar later meer over!
Tijdens de workshop maakten we een portemonnee met een knip-sluiting, die speciaal was ontworpen door Lisanne en Leonie van het Wolcafé. lets meet cupcakeWe werden getrakteerd op deze heerlijke cupcake, compleet mét bolletje garen bovenop! Superschattig en yummy!
lets meetHier zie je mijn work in progress..
IMG_9798En wie waren er nou allemaal aanwezig bij de workshop?
Lisanne van Draad en Praat
Hennie van Kreamade
Dorine van Darteldoortje
Renee van VanRenee
Lisa-Fleur van Sailors and Sirens
Chantal van HaakBrei-n
Margaret van Amber’s Creaties
Linda van Linn Creatief
IMG_9789IMG_9790Alle blogsters kregen ook nog een goodie bag, die was rijkgevuld! Er zat onder andere deze mooie vilten hanger in van Kreamade. Ik vond de verpakking ook zo leuk, er zit een pagina in uit een woordenboek! 
1ReneeMet deze hanger met watermeloen-print van VanRenee was ik ook zo blij! Zo lief, ze had voor iedereen een hanger voorbereid!1opkikkerIMG_9795In de goodiebag zat ook nog dit opkikker-pakket van Lisanne, compleet met labeltje van Nominette! Er zaten trouwens ook nog een aantal andere labels in van Nominette, waar ‘Made by Me’ opstaat, met een bolletje wol ernaast! Die ga ik binnenkort eens gebruiken.. 
1lindaDit schattige uiltje maakte Linda van Linn Creatief voor iedereen! En ja, hij zit op een écht takje! Nu wou ik dat ikzelf ook wat cadeautjes had gemaakt! Ach, volgende keer ;)
IMG_9783 IMG_9784Na afloop van de workshop trakteerde ik mezelf nog op één van de beroemde Limited by Wolcafé bollen, met een prachtig kleurverloop. Binnenkort meer foto’s.. Wat zal ik er toch eens mee maken?
Het was echt een superleuke dag, en ik heb me ontzettend vermaakt met alle mede-blogsters. Tips uitwisselen, lachen omdat het inhaken toch best lastig was.., praten over onze favoriete blogs.. De tijd vloog voorbij, hopelijk komt er in het vervolg nog zo’n leuke dag! Bedankt aan alle dames voor de gezellige middag!

Advertenties

14 gedachtes over ““Let’s Meet” Bloggers workshop!

 1. Zo leuk om jouw te ontmoeten gisteren. Ik zag net dat ik jouw leuke blog echt al volgde. Ik ben visueel ingesteld en bij het horen van jouw blognaam ging niet meeteen een lichtje branden.
  Het was een supergezellige middag. Ik kan me voorstellen dat meer bloggers wel naar zo’n middag willen.
  Je hebt een prachtig gekleurde bol garen gekocht bij ht Wolcafé. Ik ben benieuwd wat je ervan maakt.

  Fijn Pinksterweekend en wie weet tot een volgende keer,

  Margaret

  • Hoi Margaret, wat grappig! Beelden zijn nou eenmaal beter te onthouden dan namen. Van de Wolcafe-bol ga ik denk ik een omslagdoek van vierkante of ronde motiefjes maken, binnenkort meer! Ik wens jou ook een fijn weekend, groetjes!

 2. Hoi Carmen, wat een gezellig middag hebben we gisteren gehad, ik kende je blog nog niet maar heb er even op rondgeneusd en wat een leuke blog heb je, ik ga je volgen en ik ben natuurlijk ook zeer benieuwd naar het eindresultaat van je Etui-tje. groetjes Chantal

 3. Wat was het gezellig hè Carmen! Echt zo leuk om de dames achter de blogs te ontmoeten! Je hebt het allemaal super mooi op de foto gezet. En natuurlijk ook nog een prachtige bol van Wolcafé! gr. Hennie

 4. Pingback: Inhaken, wat is dat? - Breiclub.nl

I would love if you left me a comment! Tick the boxes below to receive a notification when I reply

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s