Today’s (almost) the day!

keep-calm-cause-it-s-london-babyHet is zover, vandaag ga ik naar Londen!! Voor degenen die denken: “Huh??!” Ik ben uitgekozen voor de tweede ronde van de Mollie Makes Handmade Awards! Woensdag ga ik een paar werkjes van mij presenteren en gaan ze me interviewen. Ik vind het echt heel erg spannend.. Ik heb zo lang nagedacht over wat ik moet meenemen en wat ik moet aantrekken! Zaterdagavond boekte ik eindelijk het hostel, de vlucht, en de bus van het vliegveld naar het centrum. Alles is dus geregeld.. Morgen begint alles pas, dus vandaag ga ik nog even de tijd nemen om langs wat leuke wolwinkeltjes te gaan! Ik hoop dat ik even kan gaan kijken bij Loop en I Knit London. Ik hoop dat ik alle tijd doorkom want ik mag waarschijnlijk geen brei of haaknaalden meenemen! Ik heb wel nog een paar plastic haaknaalden, dus misschien dat ik die meeneem. Van haken word ik ook minder gestresst, hihi. 
IMG_9838Gisteren nog een paar laatste vogeltjes gemaakt om mee te nemen.. Hier heb ik de pootjes net met water gesprayed en liggen ze te drogen. Zo blijven de pootjes mooi recht en krullen ze niet om. flowercrown 1crownOok wilde ik toch iets handgemaakts in mijn outfit hebben, dus maakte ik nog deze lastminute bloemenhaarband!IMG_9819Toen nog maar even mijn kamer opgeruimd, als ik bezig blijf ga ik tenminste niet denken aan wat er allemaal fout kan gaan haha. Ook heb ik nog even op mijn gemakje alle blogs zitten doorlezen van de dames die ik afgelopen vrijdag heb ontmoet! Op de blog van Linda kwam ik ook nog een giveaway tegen, snel nog even meedoen dus!
Morgen krijg ik ook meteen te weten of ik gewonnen heb of niet, zo spannend… Ik ga het jullie zo snel mogelijk laten weten, ik denk op Instagram of Facebook, dus houdt dat in de gaten! Als je geen Instagram hebt, niet vergeten: hier onderaan deze pagina kun je ook mijn laatste fotootjes zien. Zo blijf je toch op de hoogte!
Daar ga ik dan.. wish me luck!

Advertenties

11 gedachtes over “Today’s (almost) the day!

  1. Spannend. Ik zal voor je duimen en hoop dat je wint. Aan jouw creativiteit, leuke outfit en schattige kippetjes en vogeltjes zal het niet liggen. Dat is allemaal de winst waard.

    Fijne tijd in Londen, Margaret

  2. Doe je best! Je kunt het!!! Wat is je bloemen haarband mooi geworden!! Helemaal in stijl. gr. Hennie p.s. leuk je reactie op mijn blog, wat is het heerlijk hè om nog na te genieten van afgelopen vrijdag.

I would love if you left me a comment! Tick the boxes below to receive a notification when I reply

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s